Filmlerim.com – Dünyanın filmi bu adreste

Gencsinema.com ve Filmlerim.com birleşti. Türkiye’nin en geniş film ve sanatçı arşivi filmlerim.com adresinde toplandı. Filmlerim.com sitesinde 400 bine yakın yerli ve yabancı filmin detaylı bilgilerine ve 1.5 milyon sanatçının filmografisi ve arşivine ulaşmanız mümkün.

“Hayatım Film” diyenlerin sitesi Filmlerim.com ile vizyon filmlerinden klasiklere, komediden gerilime uzanan zengin film arşivinin yanısıra, en hızlı şekilde güncel seans bilgilerine ulaşmak da mümkün.

Üyelerin sinema zevkleri çerçevesinde sosyalleşebilecekleri bir çok gelişmiş fonksiyonu ve sosyal medya entegrasyonunu barındıran Filmlerim.com; kullanıcıların kendi bilgi ve birikimlerini başkalarıyla paylaştıkları, ödüller kazanabildikleri, sitenin içeriğine katkı sağlayarak seslerini duyurabildikleri ve bu alandaki eksiklikleri kapatan yeni bir sinema paylaşım platformu olmayı hedefliyor.

Türkiye’nin en büyük film veri tabanına sahip Filmlerim.com;  fragmanlar, videolar, galeriler gibi bölümleriyle sunduğu görsel zenginliğin yanı sıra haberler, kritikler ve diğer yazı başlıklarıyla sinema gündemini de yakından takip ediyor.

Türkiye’nin ilk sinema sitesi sinema.com’un işletmeciliğini geçtiğimiz on yıl boyunca üstlenen Sodamedya Interactive tarafından geliştirilen Filmlerim.com;  gencsinema.com ile birlikte Sodamedya’nın sinema.com’u işlettiği on yıl boyunca biriken arşivini de bünyesinde barındırıyor.

Birleşme sonrası rakamlarla Filmlerim.com

Filmlerim.com arşivinde 99 ülkeden toplam 370.000 film ve 1.480.000 sanatçı bulunuyor. Bu rakamlara her gün yenileri ekleniyor.

Filmlerim.com Türkiye genelinde irili ufaklı 600 sinema salonuna ilişkin en güncel seans bilgilerini kullanıcılarına ulaştırıyor.

20.000 den fazla fragman ve 350.000’inin üzerinden fotoğrafla filmlerim.com görsel arşiviyle giderek güçleniyor.

Filmlerim.com da Türkiye ve Dünya sinema gündemine ilişkin her gün ortalama 10 haber ve yazı yayınlanıyor. Filmlerim.com arşivinde 15.000 haber ve makale bulunuyor.

Ayrıca 160.000 aktif kullanıcı 170.000 yorumla filmlerim.com üzerinden bilgi alışverişinde bulunuyor.

Sodamedya Interactive’e gelince…

İnterneti farklı mecralarla etkileşimli halde kullanabilen yaratıcı ve inovatif servisler üretme amacıyla 2006 yılında kurulan Sodamedya Interactive, kuruluşundan bu yana sinema sektörüne özel projeler üretmektedir.

Türkiye’nin ilk sinema sitesi sinema.com’un da işletmeciliğini 2010 yılına kadar üstlenen Sodamedya Interactive 1998’den bu yana multiplatform servisler geliştirerek; içerik, tasarım ve yazılım ekiplerinden oluşan kadrosuyla interaktif yayıncılık alanında faaliyet gösteriyor.

Share:

Bir yanıt yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.