Hızlı ve Öfkeli 5 – Rio Soygunu (Fast Five)

Hızlı ve Öfkeli 5 Rio Soygunu. Aksiyona doymak için mükemmel bir tercih! Yönetmenliğini Justin Lin’in yaptığı yapıtı; beyazperde.com, UIP Türkiye ve Capitol Spectrum işbirliği ile izledim. Özellikle filmin ikinci yarısında aksiyon sahneleri ve efektler çok güzeldi… Her dakikası sürekli bir heyecan içinde geçen filmde; Vin Diesel (Dominic Toretto), Paul Walker (Brian O/’conner), Dwayne Johnson (Hobbs), Jordana Brewster (Mia Toretto) ve Tyrese Gibson (Roman Pearce) gibi isimlerin üstün performansları filmin başarısında büyük rol oynuyor…Hız üzerine kurulu filmde, Vin Diesel ve Paul Walker başı çekiyor…  Eski bir polis olan Brian O’Conner kanunlara karşı olan, eski suçlu Dom Toretto ile ortaklık yapıyor. Büyük yarış için yenilmez ekip tekrar dünyanın diğer bir ucundan gelerek toplanıyor. Özgürlüklerini kazanmak için son bir işi daha halletmeleri gerekmektedir. Hepsi birbirinden sıkı yarışcı olan ekibin ölmesini isteyen iş adamından kurtulmanın tek yolu onunla karşılaşmaktır.

Asla hedefini kaçırmayan İnatçı federal ajan Luke Hobbs’a Dom ve Brian’ın izini sürme görevi verilince, onları yakalamak için ekibiyle kapsamlı bir operasyona başlar. Hobbs, başka birileri onları yakalamadan önce elini çabuk tutmalıdır.

Şehrin içinde, iki arabaya bağlanmış olan para kasasını sürükleme sahnelerinde çok keyif alacağınıza eminim. Hafta sonu aksiyona doymak istiyorsanız…? Kesinlikle izlemenizi (Sinemada ama 🙂 evde DVD’de aynı keyfi alamayabilirsiniz) tavsiye ederim.

iyi seyirler

Share:

1 comment

  1. Haftasonu programı belli oldu: Hızlı ve Öfkeli 5 🙂

Bir yanıt yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.