MINItramvay

MINItramvay İstiklal Caddesi’ndeydi…

MINI’den başarılı bir Gerilla aktivitesi… MINItramvay… İstiklal Caddesi’nde gerçekleşen ve MINI’nin son modeli MINI Countryman’in daha çok kişi aldığını anlatmak için yapılan aktivitede “MORE PEOPLE MORE MINI” sloganı kullanıldı. Türkiye’nin en eski toplu taşıma aracı olan nostaljik tramvay MINI’ye dönüştü.

İstiklal tramvayının renk ve dizaynına dönüştürülmüş 4 adet MINI Countryman model otomobil, Taksim – Tünel arasında 5 sefer düzenleyerek, yolcularına üzretsiz olarak farklı ve keyifli anlar yaşattı.  Nostaljik tramvaya alternatif olarak Taksim – Tünel arasında başarılı seferler gerçekleştiren MINItramvay yoğun ilgi gördü. Kapılarında “Ücretsiz MINI’niz Çekinmeden Bininiz” yazan Countryman’ler ve MINI’ye özel tramvay durağında sıraya giren meraklı yolcularına hizmet etti.

Etkinlik canlı olarak Mini Türkiye Facebook sayfasına yüklenen etkinlik fotografları ve MINI sayfasındaki Twitter uygulaması ile canlı olarak takip edildi.

MINItramvay

Share:

Bir yanıt yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.