Rio 3D

Rio 3D

Buz Devri serisinin de yönetmenliğini yapan Carlos Saldanha’dan yeni bir macera… Rio 3D. Başrolde şirin bir papağan. Üstelik 3D seçeneğiyle! Bir Amerikan papağanının Minnesota’nın küçük bir kasabasından başlayıp Rio de Janeiro’da kadar uzayan macerasının konu alındığı filmi Beyazperde.com, Tiglon ve AFM İstinye Park Sinemaları işbirliğinde öngösterimini izledim. Çok keyif aldığım ve kesinlikle 3D olarak izlemenizi tavsiye ediyorum. Rio ve karnavalın tanıtımının bolca yapıldığı sahnelerde, kendinizi oynamamak için zor tutuyorsunuz. Filme artı olarak müzik de inanılmaz keyifli.

Küçük bir kasabada yaşayan kahramanız, Rio’dan gelen teklifi değerlendirerek yola çıkar.. Amaç soyu tükenmekte olan neslini devam ettirmektir. Makav eşini bulan ve birçok maceraya sürüklenen kahramanımız, onu bekleyen tehlikelerden habersizdir.

Angry Birds Rio videosu ve oyunun yeni sürümü ile daha da kendini ön plana çıkartan animasyonda kuşların zekice dialogları, 3 boyutlu ve heyecan dolu rengarenk sahneler sizi bekliyor… Buz Devri ve Oyuncak Hikayesi’nden sonra Rio’da arşivimde yerini alacak…

Satırlarımın sonuna gelirken 🙂 filme ilgili olarak daha fazla ipucu vermeyeceğim. Şiddetle bir tavsiyede bulunmak gerekirse, eşinizi dostunuzu ya da bir sevdiğinizi alarak filme gidin ve eğlenceli saatler geçirin. Organizasyon için Beyazperde.com’a bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.

Filmin Fragmanı

httpv://www.youtube.com/watch?v=Bf6zeRwk5LE&feature=player_embedded#at=18

Share:

4 comments

  1. küçükler kadar büyüklerin de ilgisini çeken bu güzel yapitta emegi geçen herkese tesekkürler. ayrica beyazperde.com’a kizima ve bana yasattigi o güzel saatler için tesekkür ederim…

  2. Film başlarda biraz durağan ve sıkıcıydı. Ama ikinci perde çok eğlenceliydi.

    Türkçe Seslendirme: İyi
    3d: Orta
    Puan: 8/10

  3. Ice Age’ den sonra izlediğim en güzel animasyondu.
    Bize eğlenceli bir film izleme olanağı sunan beyazperde.com’ a ayrıca teşekkürler 🙂

Bir yanıt yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.