tolgasismanoglu.com 9 yaşında!

Yazmak… Bana çok iyi geliyor! Yazınca hem rahatlıyor hem de öğreniyorum. Yazmak için araştırıyor, araştırırken öğreniyorum. Bir blog yazarı olmaya karar verip, blog içerikleri üretmeye başlayalı tam 10 yıl olmuş.  2005-2006 yıllarıydı, o dönem malum blogspot (blogger) ile bu dünyaya adım attım. Belki de şu an ‘blogger’ olarak tanımlanan birçok arkadaşımın ilk adresidir. 🙂 Sonrasında daha özgür bir tasarım, farklı artı özellikler için tolgasismanoglu.com‘u satın alıp kendi hosting sistemime geçtim.
27 Ağustos 2007. Bugün ise tolgasismanoglu.com 9 yaşında!

 

Bu süre içerisinde; dijital dünya, internet reklamcılığı, medya, pazarlama, dijital harcamalar, seminer ve önemli dijital buluşmalara kadar birçok başlıkta içerik üretmeye çalıştım. Umarım içerik arayan kişilere bilgilendirici anlamda faydalı olmuştur.

Tabi son dönem içerisinde yazı yazma sıklığım epey azaldı. Bana kalan vakitlerimde genellikle oğlum Arda ile ilgilenmeye çalışıyorum. 🙂 Ama yine her fırsatta, yazmak istediğim konu başlıklarını bir kenera not edip, ‘bunu ilk fırsatta yazmalıyım’ diyorum kendime. 🙂

Herkese güzel günler dilerim..
Sağlıkla, sevgiyle…

Share:

Bir yanıt yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.